שואפים לשכור בניין משרדים שלם, עם לובי פרטי והלוגו שלכם מתנוסס על הבניין?

פרויקט אמות גבעתיים מתחדש בימים אלה על בסיס בית פלאפון הוותיק. פרויקט אמות גבעתיים הוא בניין משרדים מתקדם שנועד להגשים את החלום. בחייה של כל חברה צומחת מגיע הרגע בו החיים בבניין משרדים משותף מתחילים להיות צפופים. הלובי נראה כמו תחנת רכבת, המעלית דורשת המתנה ארוכה והמשרדים צפופים. זה הזמן בו מתחילים לחלום על מעבר לבניין משרדים שלם. בניין שבו מתנוסס לוגו החברה בגדול על הבניין, הלובי והמעליות משמשים את עובדי החברה בלבד, בקומת הקרקע מחכה להם חדר כושר פרטי, ומתחת לבניין עומד חניון לרשות עובדי החברה ואורחיה ועל הגג הפתוח נפגשים עובדי החברה להרמות כוסית או סתם לשאוף אוויר.

נראה טוב, מרגיש מצוין

הזדמנות להגשמת חלום שכזה נוצרת בימים אלו במבנה החדש של אמות גבעתיים. המבנה הוא חידוש ושדרוג של "בניין פלאפון" המפורסם, אותו מכיר כל מי שנוסע בדרך השלום לכיוון תל אביב. לומר שהבניין עובר שדרוג יהיה אנדרסטייטמנט. הבניין הוותיק עובר עדכונים וחידושים נרחבים במראה החיצוני, בעיצוב הפנים, במערכות האלקטרומכניות, באלמנטים ירוקים ובטכנולוגיה. אלו יהפכו אותו לאחד מבנייני המשרדים המתקדמים ביותר באזור גוש דן. הבניין המחודש מעניק לעובדים בו סביבת עבודה מיוחדת המשלבת תחושת מרחב: 6 קומות משרדים עם שטח קומה של 500, 2 מ"ר, לובי פרטי מרשים, שלושה מפלסי חנייה תת קרקעית עם 450 מקומות חנייה! ורופטופ - גג פתוח לרווחת העובדים בפרויקט.

בניה ירוקה ומתקדמת

דגש מיוחד הושם על הבנייה הירוקה של המבנה. פרויקט אמות גבעתיים מתוכנן ומחודש לפי התקן הבינלאומי הגבוה בעולם לבנייה ירוקה: LEED PLATINUM. החשיבה האקולוגית כוללת התקנת פנלים סולאריים על החזיתות, שיוצרים אנרגיה מתחדשת (לשימוש בבניין עצמו) ומשמשים גם להצללה על חלונות המבנה, וכן בידוד טרמי לקירות, עמדות טעינה לרכבים חשמליים, מערכות בקרה לצריכת האנרגיה בבניין ועוד.

קילומטר אחד בלבד ממרכז תל אביב

יתרון משמעותי נוסף הוא מיקום הבניין. בניין אמות גבעתיים, מהווה חלק ממתחם משרדים ותרבות בכניסה הראשית לגבעתיים הכולל את מגדל הורד ותיאטרון גבעתיים. הבניין ממוקם בדרך השלום פינת דרך רבין, כקילומטר בלבד ממחלף השלום, נתיבי איילון ותחנת רכבת השלום.

אז בפעם הבאה שאתם נמצאים רגע לפני הפקק הגדול בכניסה לתל אביב בדרך השלום, העיפו מבט ימינה וחשבו לעצמכם "עכשיו הייתי יכול להגיע לבניין המשרדים המתקדם ומרווח שלי..."